Kontakt restoran sa prenocistem acin ranc, kontaktirajte nas

Svečanosti

Restoran je klimatizovan i poseduje veliki parking prostor. Pored pojedinačnih poseta , veličina restorana ACIN RANČ pogodna je i za organizovanje svih većih banketa i proslava. S toga smo u mogućnosti organizovati vam koktel partije, bankete, venčanja, krštenja, rođendane, mature.

Restoran ACIN RANČ nije samo stecište ljubitelja dobre kapljice i ukusnog obroka, nego je i svojevrstan hram kulture.

Na prostoru od oko 500 kvadrata zatvorenog prostora i 500 kvadrata otvorenog u toku letnje sezone, organizuju se pozorišne predstave, književne večeri, kulturna zbivanja, plesne večeri; večeri španske, grčke muzike...

Svadbe i venčanja

Vreme svadbi koje traju tri dana ili od zore do svitanja sledećeg dana davno je prošlo. Naš restoran vam pruža priliku da proslavite svadbu u toku jednog divnog poslepodneva i duge noći.
Prostor je klimatizovan i svojim kapacitetom može da ugosti 300 osoba, koji u svakom momentu mogu da naprave predah u otvorenoj bašti koja se nalazi u sklopu restorana.

Vaši svatovi neće morati da misle o parking mestima, jer smo se mi za to pobrinuli i obezbedili parking u okviru našeg ranča, Vaša deca mogu da uzivaju i igraju se u predivnoj prirodi, na mestu specijalno pripremljenom za njih.

Neka vaše venčanje bude jedinstveno i nezaboravno, malo ili veliko, ali uvek prefinjeno.

** Svi mladenci dobijaju mladenački apartman GRATIS **

Restoran za svadbene proslave Acin Ranc

Slave

Slavu slavimo u svom domu uz slavsku sveću, slavski kolač, slavsko žito-koljivo, crveno vino i slavsku trpezu s našom rodbinom, prijateljima i dobronamernicima.
Ako imate želje i volje, a nemate vremena ili mesta u svom domu, mi smo tu da vam pomognemo i s punom pažnjom pripremimo slavsku trpezu, posnu ili mrsnu.

Rođendani

Svaka proslava rođendana nosi lični pečat. Proslavite svoj rodjendan sa svojim prijateljima ili organizujte rodjendan vama dragoj osobi u prijatnom ambijentu našeg restorana.
Mi smo tu da vam pomognemo da organizujete bilo kakvo iznenadjenje članovima vaše porodice ili prijateljima.

Godišnjice mature

Susret generacije! Vraitite se u bezbrižno vreme sa svojim školskim drugarima i uz ukusan obrok, piće, muziku i veselje proslavite vašu godišnjicu mature. Ambijent i muzika za svaku generaciju!
Odaberite sami ili to prepustite nama, učinićemo sve da nam se ponovo vratite.

Poslovni ručkovi i večere

Poslovni ručkovi ili večere daju priliku ljudima da upoznaju bolje jedni druge van 'kancelarijskih' granica. Ukoliko želite da obavite poslovne sastanke u prijatnom ambijentu i uz diskretnu muziku, naš restoran je pravo mesto za vas koji će vašim poslovnim partnerima ponuditi veoma bogat i originalan jelovnik koji uključuje specijalitete raznih nacionalnih kuhinja.
Uz pažljivo birana jela u ponudi je i izvanredna karta vrhunskih vina, uslužiće vas profesionalci i potruditi se da ispune svaku vašu želju.

Kulturna dešavanja

Ono što naš restoran izdvaja od ostalih jeste organizovanje raznih kulturnih dešavanja. Uz večeru sa svojim prijateljima ili porodicom možete istovremeno biti i gledalac pozorišne predstave ili uživati u večerima španske ili grčke muzike.

U našem kalendaru možete pratiti najave ovih zbivanja i isplanirati vašu posetu kulturnoj večeri prema svojim interesovanjima.

Organizacija svadba, Restoran Acin Ranc